Downtown Market Sweet a Barcelona

El 5 i 6 d'abril torna el Downtown Market Sweet a la Terrassa (2a planta) del Maremagnum de Barcelona (Moll d'Espanya, 5) de 12 a 20h. Si ets aficionat o professional a la pastisseria, no hi pots faltar. Hi trobaràs cursos, tallers, demostracions i paradetes amb les novetats del sector. Programa:

DEMOSTRACIONS

5 d'abril
12h Larkins Bakery: Cookies americanes
13h I love cookies: Cupcakes de Pasqua 
16h The Sugar Palace: Decoració de pastissos amb Glassa Reial 
17h Bake & Fun: Stained glass Cookies 
18h Petite Cerise Bakery: Roses en pasta de goma 
19h Cake Town Concept: Modelatge d'animalets de la selva

6 d'abril
12h Cake Town Concept: Degustació-demostració de productes Madame Loulou 
13h I love cookies: Ous de galeta decorats amb fondant 
16h La Casa de los Pasteles: Maridatge de còctels i pastisseria 
17h Viviana’s Delight: Modelatge en RKT 
18h Cake Town Concept: Mini modelats de Pasqua per a cupcakes 
19h Petite Cerise Bakery: Decoració amb Stencils

CURSOS
5 d'abril
12-14h. Curs de Col·lecció Sant Jordi 2014 per Bake & Fun.
Preu 28€. 
Per a més informació i inscripcions contactar amb Bake & Fun: info@bakeandfun.com
17-19h. Curs de Galletes decorades amb glaçé tècnica de màniga i filtre per I Love Cookies.
Preu 20€. 
Per a més informació i inscripcions contactar amb info@ilovecookies.es
17-20h. Curs de Postres 100% vegans i sense gluten per Toni Rodríguez de Lujuria Vegana.
Preu 35€. 
Per a més informació i inscripcions contactar amb Carla Salas: export@lujuriavegana.com

6 d'abril
11.30-13.30 h. Curs de Pastís de Comunió per Viviana Zerneri de Sucre i Vainilla.
Preu 40€. 
Per a més informació i inscripcions contactar amb Sucre i Vainilla: sucreivainilla@gmail.com
12-14h. Curso de Col·lecció Easter 2014 per Bake & Fun.
Preu 25€. 
Per a més informació i inscripcions contactar amb Bake & Fun: info@bakeandfun.com

Per a més informació visita la seva web.