El 5 i 6 d'abril torna el Downtown Market Sweet a la Terrassa (2a planta) del Maremagnum de Barcelona (Moll d'Espanya, 5) de 12 a 20h. Si ets aficionat o professional a la pastisseria, no hi pots faltar. Hi trobaràs cursos, tallers, demostracions i paradetes amb les novetats del sector. Programa:
DEMOSTRACIONS
5 d'abril
12h Larkins Bakery: Cookies americanes
13h I love cookies: Cupcakes de Pasqua
16h The Sugar Palace: Decoració de pastissos amb Glassa Reial
17h Bake & Fun: Stained glass Cookies
18h Petite Cerise Bakery: Roses en pasta de goma
19h Cake Town Concept: Modelatge d'animalets de la selva
6 d'abril
12h Cake Town Concept: Degustació-demostració de productes Madame Loulou
13h I love cookies: Ous de galeta decorats amb fondant
16h La Casa de los Pasteles: Maridatge de còctels i pastisseria
17h Viviana’s Delight: Modelatge en RKT
18h Cake Town Concept: Mini modelats de Pasqua per a cupcakes
19h Petite Cerise Bakery: Decoració amb Stencils
CURSOS
5 d'abril
12-14h. Curs de Col·lecció Sant Jordi 2014 per Bake & Fun.
Preu 28€.
Per a més informació i inscripcions contactar amb Bake & Fun: info@bakeandfun.com
17-19h. Curs de Galletes decorades amb glaçé tècnica de màniga i filtre per I Love Cookies.
Preu 20€.
Per a més informació i inscripcions contactar amb info@ilovecookies.es
17-20h. Curs de Postres 100% vegans i sense gluten per Toni Rodríguez de Lujuria Vegana.
Preu 35€.
Per a més informació i inscripcions contactar amb Carla Salas: export@lujuriavegana.com
6 d'abril
11.30-13.30 h. Curs de Pastís de Comunió per Viviana Zerneri de Sucre i Vainilla.
Preu 40€.
Per a més informació i inscripcions contactar amb Sucre i Vainilla: sucreivainilla@gmail.com
12-14h. Curso de Col·lecció Easter 2014 per Bake & Fun.
Preu 25€.
Per a més informació i inscripcions contactar amb Bake & Fun: info@bakeandfun.com
Per a més informació visita la seva web.
